Professionelt værksted

Professionelt brilleværksted

I vores brilleværksted bruger vi den stærkeste tilgængelige højteknologi – lasersvejsning. Alt vores værktøj er i bedste professionelle kvalitet, så du er sikret den mest holdbare reparation.

Vores reparatører har lang erfaring med enhver slags reparation af briller og er specielt trænede i at lasersvejse briller.
Brillereparation er et præcisionshåndværk, som kræver høj faglighed. Det ved kvalitetsbevidste danske optikere. Derfor har de i årevis sendt deres kunders briller til reparation hos os.

Hvad er lasersvejsning?

En lasersvejser er et højteknologisk svejseapparat. En kraftig, præcist fokuseret lysstråle (laser) smelter på et splitsekund materiale i et ganske lille område, hvor brillen er knækket. Når laserstrålen slukkes, leder brillens materiale lynhurtigt varmen væk, så materialet størkner og bruddet heles.

Er der alternativer til lasersvejsning?

Mange vælger at skifte deres briller ud, når de går i stykker, fordi de ikke ved, at det kan betale sig at reparere dem. Nogle plastmaterialer kan limes med special lim, og nogle metaller kan loddes. I begge tilfælde er indgrebet i brillens materiale større end lasersvejsning, og chancen for et pænt resultat er derfor mindre.

Lasersvejsning kan anvendes på næsten alle metalstel, men ikke på plast brillestel. Der findes muligheder for at sætte plast sammen, det gælder dog ikke alle typer plaststel. Ring eller skriv før du sender dit stel og vi tager sagen op.Langt de fleste af vores reparationer foregår ved lasersvejsning, men vi vurderer altid skaden på den enkelte brille for at vælge den mest effektive og holdbare reparation.

Kan reparationen ses?

Reparation med lasersvejsning bliver ikke 100% usynlig – men vi er rigtig gode til at skjule den.
For det første gør lasersvejsningen langt mindre skade på brillernes materiale og lakering end lodning.
For det andet afslutter vi i de fleste tilfælde med at lakere bruddet med en brillelak i præcis samme farve som resten af din brille.

Har du flere spørgsmål

Du er meget velkommen til at skrive til os via “Kontakt os”-knappen i menuen øverst på siden.
Vi læser mail flere gange dagligt, og svarer så hurtigt som muligt.
Du er også velkommen til at besøge os i Struer på hverdage mellem kl. 9 og 17. Ring og aftal tid på 97 85 05 95.

Eksempler på reparationer

Se eksempler på typiske reparationer her:

Denne hjemmeside bruger cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læs mere her.